Translate

duminică, 22 februarie 2009

Nesomn.diminetile ma trezesc ca sa ma chinui sa adorm la loc.E o slujba data naibii.Indiferent de ce as face sa indeplinesc misiunea cu somnul e cumplit.Mereu imi revin in minte momente.Indiferent daca ele sunt placute sau nu le retraiesc.Pulsul e o iscoada perfecta la tresaririle si trairile mele.
Odata am parasit camera impreuna cu amintirea ce o rememoram.Am calatorit cat sa asud si sentimentul ca sunt acolo era intens.Nu puteam modifica nimic doar resimteam durerea si placerea, in rest simplu privitor.
Mintea nu a inteles ca trecutul trebuie sortat si asezat ca o carte intr o biblioteca, cu grija de a nu lasa praful sa se asterne dar nici sa o stramuti de acolo.Iar daca biblioteca nu e privata atunci o cheie la intrare ar fi binevenita.O cheie a carui purtator sa fii numai tu.
Toate v-or parea ridicole si prea putin semnificative pentru ceilalti,dar cu cat camera se va mari cu atat tu vei stii mai limpede cine esti.Cu cat aduni in camaruta ta imaginara cu atat pretuiesti mai mult.Capabil de a pune un balans cu atat echilibrul v-a fi fantastic.Discernamant, constiinta sunt mai presus de ce e etic-ul sau moralul legilor sau miturilor umane.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu