Translate

miercuri, 30 iunie 2010

Ska from Paris



ROMANIA PROFUNDA
Ska from Paris miercuri, 14 iulie 2010, la Casa Pogor, ora 19.00.
De ziua Frantei sarbatorim frantuzeste intr un decor boem cu LES Skalopes (http://www.myspace.com/lesskalopes), Ska Fara Trompete (http://www.myspace.com/skafaratrompete) si Wally (http://www.hiphopblog.ro/tag/wally/)

Concertul Les Skalopes la Iasi face parte dintr-un turneu European ce mai cuprinde Germania ,Cehia,Slovacia, Romania, Serbia, Anglia.
Nascuta in iarna anului 2007, Les Skalopes, formatie originara din Bures-sur- Yvette, (suburbie pariziana), ia cu asalt salile de concerte, festivalurile si salile de dans pentru a-si face cunoscuta muzica : acorduri ska animate de spiritul punk-rock, energizate de un ritm stimulant, o generoasa sectiune de percutie si de vocea deosebita a solistei. Mesajul muzicii celor de la Les Skalopes este unul social, facand referire la neajunsurile dar si falsitatea societatii moderne.
Cei 10 artisti au demonstrat publicului pasiunea lor pentru muzica prin intermediul celor peste 150 de concerte, urcand pe scena alaturi de nume precum : The Toasters, The Slakers, Emir Kusturica, Inner Terrestrial, etc. Concerte care le-au permis sa-si construiasca un public fidel si din ce in ce mai vast, precum si o reputatie impecabila de trupa dedicata live-urilor, in nici un caz adepta a stralucirii din showbiz.
Dupa cateva demo-uri, formatia si-a produs primul LP, intitulat “Chasse a l’enfant” (Copiii vanati) in 2005, urmat de un videoclip realizat in 2006. Cel de al doilea album al celor de la Les Skalopes va aparea cat de curand.

Un comentariu:

  1. http://www.youtube.com/watch?v=icncm6MwdYk primul LP, intitulat “Chasse a l’enfant” (Copiii vanati) in 2005, urmat de un videoclip realizat in 2006.

    RăspundețiȘtergere