Translate

sâmbătă, 17 aprilie 2010

ROMANIA PROFUNDA Bautura Dans Cultura


ROMANIA PROFUNDA Bautura Dans Cultura, VODKA SKA la HAND Da tonul unui nou brand, Joi 29 aprilie de la ora 21 sunteti asteptati de Vodka Juniors ska from athena Greece ,Ska Fara Trompete ska from iasi peace http://www.myspace.com/vodkajuniors ;http://www.myspace.com/skafaratrompete Eveniment marca astia micii Sustine scena muzicala sustine bunul simt vino la concert nu te imbata cu apa chioara

HAND BAR prezinta JOI, 29 aprilie, incepand cu ora 21:00, un concert trupa Vodka Juniors (Grecia) in rol principal,


Concertul de joi seara din HAND Bar (IASI) face parte din cadrul turneului "Vampire Tour" al celor de la Vodka Juniors, turneu ce include orase ca Bucuresti, Sibiu, Craiova, Iasi si Timisoara.

Pretul unui bilet de intrare este de 10 RON.

Vodka Juniors sunt o trupa din capitala Greciei, infiintata in anul 2000 si care a abordat initial stilul skatepunk/hardcore, lansand pana in prezent 2 EP-uri si consemnand zeci de turnee in toata Europa.
Promovand stilul nonconformist si purtand statementul Always question autorithy, Vodka Juniors se numara printre putinele trupe ce reusesc prin energia muzicii lor sa umple localurile din Grecia pana la refuz.

In 2008, trupa a lansat un dublu album acustic numit „Dark Poetry”, cu puternice influente de dub/reggae/surf-rock, reusind totodata sa urce in scena mainstream a rock-ului. Refuzand ofertele mai multor case de discuri mari, trupa a continuat sa organizeze un turneu pe cont propriu, printre care si un turneu in 2009 pe plajele celor mai mari insule ale Greciei.

In ultimul lor proiect, un show de 3 ore, trupa si-a invitat prietenii si apropiati sa li se alature cu instrumente de percutie (conga) si trompete, adunand peste 2000 de oameni la eveniment.

Vodka Juniors ramane detasata de mainstream, se promoveaza singura prin spiritul DIY (do-it-yourself) si promoveaza genuri muzicale de la dub la punk sau de la acustic la hardcore, considerand fiecare album un experiment de stiluri. Vodka Juniors | Dark Show @ Gagarin

http://www.youtube.com/watch?v=6nqmLoauhA4&feature=player_embedded

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu